Flexibel en aanpasbaar

De flexibiliteit van Stembureautraining.nl zorgt ervoor dat de training volledig naar de wensen en eisen van uw gemeente is in te stellen. Of het nu gaat om een verkorte training of het afnemen van een examen, met Stembureautraining.nl is alles mogelijk.

Daarnaast kunt u meerdere functies toevoegen aan één functiegroep. Standaard hanteren wij de volgende functiegroepen: Voorzitter, Stembureaulid en Stemmenteller. In de training wordt uw deelnemer door de leerstof geleid en door gebruik te maken van de aanwezige oefenvragen kan uw deelnemer goed voorbereid aan het examen beginnen.


Testen van kennis

Om te weten of uw deelnemer de stof heeft begrepen, is het mogelijk om vooraf vragen in te stellen. Het stellen van vragen en de controle hiervan, kunt u per functiegroep instellen. Daarmee kunt u ervoor zorgen dat iedere functiegroep op een eigen manier wordt gecontroleerd op de kennis die u van ze verwacht. Naast het stellen van vragen tijdens het doorlopen van de pagina's heeft u ook de mogelijkheid om een examen met herkansingsmogelijkheid af te nemen.


Grip op de voortgang

Het online dashboard geeft u in één oogopslag een indruk van de voortgang van de deelnemers. Blijven deelnemers achter of worden bepaalde vragen veelvuldig fout beantwoord? Dan kunt u daar eenvoudig en vroegtijdig op inspelen.


Algemeen inzetbaar

Wilt u de e-learning niet alleen met de verkiezingen toepassen of gebruikt uw gemeente geen Elektor? Dat is dankzij de flexibiliteit van de e-learning geen enkel probleem. U kunt geheel naar eigen wens e-learnings inrichten inclusief alle bijbehorende functionaliteiten.


Uitgebreide e-mailfunctionaliteiten

Met de e-learningmodule heeft u zelf invloed op de teksten die worden gehanteerd in de e-mails. Daarnaast kunt u ook aangeven wanneer bepaalde e-mails moeten worden verzonden. Standaard wordt de e-learning module geleverd met enkele standaard templates, zoals de uitnodiging en herinneringsmails.


Proces-verbaal invuloefening

Aan het eind van een verkiezingsdag dienen voorzitters van een stembureau een proces-verbaal op te maken van de zitting. Met de invuloefening zullen voorzitters kunnen oefenen met het invullen van een gestandaardiseerd formulier zoals zij deze ook op de verkiezingsdag aan zullen treffen. De voorzitters zullen hierdoor voorbereid zijn op hun taak.

U zult de mogelijkheid hebben om te controleren hoe de processen-verbaal zijn ingevuld en welke onderdelen als lastig worden ervaren.